• Springkasteel Slangenkuil
    Vanaf € 80,00
    inclusief btw

Springkasteel Slangenkuil

Bestellen  Bestellen

De Slangenkuil is een grote springmat en ideaal voor groepen met veel kinderen, in de slangenkuil kunnen gemakkelijk 20 tot 25 kinderen zich tegelijkertijd amuseren.

Wie durft het aan om in deze slangenkuil te kruipen, vecht met de slangen of speel op de grote bal in het midden van de springmat.

Lengte Breedte Hoogte Gewicht
Afm. springkasteel 8,00 m. 8,00 m. 1,50 m. ca. 100 kg.
vrije ruimte nodig 10,00 m. 10,00 m.

Inbegrepen

Bij elk springkasteel wordt een motor, verankeringspinnen en indien nodig een grondzeil geleverd.

Springkastelen worden door ons geleverd, geplaatst en afgebroken.

Prijzen

ACTIE: Leveringen van springkastelen in Lummen en Linkhout voor afhaalprijs!

Prijzen incl. btw weekdag 2 weekdagen zat, zon- en feestdagen weekend
Afgehaald en teruggebracht € 60 € 100 € 80 € 130
Geleverd,... in Lummen en Linkhout € 60 € 100 € 80 € 130
Geleverd, opgebouwd en afgebroken € 80 € 120 € 100 € 150

Wij vragen een waarborg van € 100 per bestelling.

Bij het huren van meerdere geleverde springkastelen op dezelfde dag en op dezelfde locatie wordt het duurste volledig aangerekend, op de overige springkastelen wordt een korting van 25% gegeven.

Babyballenbad

Aangezien springkastelen bestemd zijn voor kinderen vanaf 3 jaar, hebben we voor de allerkleinsten een ballenbad in ons gamma, dit ballenbad kan aan een zeer democratische prijs worden bijgehuurd. Let dus op, dit springkasteeltje kan enkel gehuurd worden in combinatie met een ander springkasteel. Hier Kan u meer info terugvinden over het babyballenbad.

Extra vervoerskosten

Door onze centrale ligging kunnen wij op de meeste plaatsen in Limburg kosteloos leveren, voor verder afgelegen gemeenten vragen wij een kleine toeslag. Bekijk hier de leverkosten voor de omliggende gebieden.

Praktisch

Bij levering en ophaling dient er steeds iemand aanwezig te zijn om een handje te helpen, hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden.

Rondom het springkasteel dient er steeds minstens één meter vrij ruimte te zijn. Het springkasteel beweegt door het vele springen en mag zeker nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen.

De plaats waar het springkasteel opgesteld dient te worden moet vlot toegangkelijk zijn vanaf de straat (met steekwagen berijdbare doorgang van min. 1 m. met weinig of geen trappen).

Achteraan het springkasteel hebben wij binnen een straal van 2 m. een stopcontact of verlengkabel nodig (220V - 16A - onbelast).

BELANGRIJK: bij regenweer mag het springkasteel niet onopgeblazen blijven platliggen! Doordat regenwater door de naden binnendringt wordt het springkasteel loodzwaar.

Slecht weer garantie

Bij slecht weer kan u uw springkasteel tot 24 uur voor de levering kosteloos annuleren.

Huurvoorwaarden

Bekijk hier onze huurvoorwaarden