• Partytent 8x8 m. - zwart
    Vanaf € 200,00
    inclusief btw

Partytent 8x8 m. - zwart

Bestellen  Bestellen

Onze partytent 8x8 m. is een mooie en trendy tent in zwarte uitvoering.

Deze tenten zijn professionele partytenten uit zwaar tentzeil. De tenten zijn volledig wind- en waterdicht en bieden plaats aan ca. 50 personen zittend of ca. 65 personen staand. De partytent 8x8 m. bestaat uit twee tenten 8x4 m. aan elkaar gekoppeld en voorzien van een regengoot tussen de twee tenten.

Inbegrepen

Bij de tenten wordt het nodige verankeringsmaterialen en bij meerdere tenten een koppeling en regengoot voorzien. Indien gewenst brengen wij ook de nodige zijwanden mee, deze zijn naar keuze voorzien van deuropening, venster of zonder.

Partytenten worden door ons geleverd, geplaatst en afgebroken.

Prijzen

Prijzen incl. btw weekdag 2 weekdagen zat, zon- en feestdagen weekend
Geleverd, opgebouwd en afgebroken (zonder zijwanden) € 200 € 250 € 200 € 250
Met Zijwanden + € 25 + € 25 + € 25 + € 25

Wij vragen een waarborg van € 100 per bestelling.

Extra vervoerskosten

Door onze centrale ligging kunnen wij op de meeste plaatsen in Limburg kosteloos leveren, voor verder afgelegen gemeenten vragen wij een kleine toeslag. Bekijk hier de leverkosten voor de omliggende gebieden.

Praktisch

Bij levering en ophaling dient er steeds iemand aanwezig te zijn om een handje te helpen, hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden.

Rondom de tent dient er steeds minstens één meter vrij ruimte te zijn om de partytent gemakkelijk te kunnen opzetten. Het opzetten van de tent neemt ca. 10 minuten in beslag, voor het plaatsen van de zijwanden moet rekenen op bijkomende een tiental minuten, de keuze om al dan niet zijwanden te gebruiken is aan u.

De plaats waar de tent opgesteld dient te worden moet vlot toegangkelijk zijn vanaf de straat (met steekwagen berijdbare doorgang van min. 1 m. met weinig of geen trappen).

Huurvoorwaarden

Bekijk hier onze huurvoorwaarden